Als je ons een beetje kent, dan weet je: wij houden van roze! Pretty in pink, Pink ladies, Pink op Spotify, roze shirtje, roze sneakers, roze in je slaapkamer, roze in je keuken, roze rocks! En laat roze in je interieur ook nog eens heel erg on trend zijn. Maar zoals met alle goeds, is het wel belangrijk dat je weet hoe je het moet inzetten. Wie heeft er immers zin om in een suikerspin te wonen? Daarom geven we je 11 voorbeelden om roze op een prachtige, chique en coole manier te verwerken in je huis!

1. Roze, velvet meubels

De velvet trend is je vast niet ontgaan. Waarom niet een heerlijke, oud roze, velvet bank in je stoere interieur plaatsen? Mocht je boutique stijl met al dat velvet wel wat vinden… Wij geven je hier tips om je eigen boutique stijl interieur te creëren!

|

2. Modern, minimalistisch roze

Roze staat juist ook weer heel mooi in een modern, minimalistisch interieur, zoals een klein kantoor. Combineer met zwart, wit, grijs en je hebt een werkplek die nét even anders is! Klein kantoor aan het inrichten? Wij geven je tips!

|

3. Roze en groen interieur

Roze gaat prachtig samen met groen! Je kunt met muurverf, behang, meubels of woonaccessoires groene en roze elementen combineren. Een andere leuke manier om roze samen te brengen met groen is planten plaatsen! Wat dacht je bijvoorbeeld van verticaal tuinieren, of deze mooie planten voor op de slaapkamer?

|

4. Roze en grijs in de slaapkamer

Wij hebben ons verdiept in de beste kleuren voor de slaapkamer, en roze noch grijs komt voor in de top 5. Toch vinden we de combinatie oud roze met zacht, licht grijs prachtig staan, juist als slaapkamer inspiratie! Combineer met wit en andere neutrale tinten om de ruimte licht te houden.

|

5. Elegant neutraal met roze

Roze is een geweldige neutrale kleur voor je interieur! Het oude roze, poederroze of nude kun je prachtig combineren met zandtinten en wit, super voor een rustgevend en chic interieur in je woonkamer of slaapkamer! Lees hier meer over onze favoriete neutrale kleuren.

|

6. Toch een beetje suikerspin met pastelkleuren

Voor degenen die ‘ik!’ riepen op onze vraag in de inleiding… Hoe leuk is een retro woonkamer met decoratie in pasteltinten? Houdt het stoer door de zoete kleuren af te wisselen met robuuste, vintage meubels.

|

7. Een roze muur als basis voor kunstcollectie

Kunst hangt prachtig aan een roze muur! Heb je nog een lege muur te versieren? Bekijk dan vooral eens onze inspiratie voor wanddecoratie en deze tips voor een fotomuur.

|

8. Roze textiel

Aaibaar en roze gaan heerlijk samen. Creëer een luxe en comfortabele sfeer met een zacht roze deken voor op de bank, mooie gordijnen of een prachtig vloerkleed! Welk formaat vloerkleed, vraag je? Wij zochten het voor je uit…

|

9. Roze tegeltjes

Don’t knock the classics. Roze staat gewoon heel erg leuk in je badkamer of toilet! Kies bijvoorbeeld voor roze tegeltjes gecombineerd met industriële materialen om het geheel niet te mierzoet te maken. Industriële invloeden in je interieur vinden wij sowieso te gek…

|

10. Roze met (rosé) goud

Een combinatie bijna net zo klassiek als grijs met roze: roze met goud! Ga los met oude en nieuwe woonaccessoires in (licht) roze en goud of rosé goud. Simpelweg schitterend en zelfverzekerd!

|

11. Roze trap

Eigenlijk mag je van ons zo een beetje alles roze verven; muren, meubels, deuren… En ja, dus ook trappen!

|

Inmiddels trek in iets zoets? Het overkomt ons ook vaak genoeg. Kan er nog wel wat roze bij? Neem eens een kijkje bij onze selectie roze moois hieronder! Als je liever even je palet wilt schonen, raden we je van harte aan eens een kijkje te nemen bij deze prachtige manieren om blauw in je interieur te verwerken!