Tv meubels

Resultaat 1–21 van de 65 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop

Tv meubel

Niet iedereen vind de televisie mooi staan in het interieur. Gelukkig word het beeldscherm steeds dunner, zodat de tv mooi dicht op de muur kan staan. Maar om je tv echt een mooi plaatsje te geven, is een tv meubel of dressoir een echte must.

Soorten tv meubels

Omdat je televisie vaak op een prominente plek in huis staat (denk: midden in de woonkamer) is het tv kastje eronder minstens net zo zichtbaar. Een mooi tv meubel is dus wel zo gewenst. Gelukkig zijn er vele soorten tv meubels: met deurtjes, zonder deurtjes, een zwevend model, design, hoogglans, eiken, van hout of juist van glas of metaal. Er is veel mogelijk en ook is er gedacht aan de kabelchaos die vaak ontstaat door al je apparaten. Denk aan openingen waarachter je kabels gemakkelijk weg kunt stoppen.

Online tv meubels vergelijken

Online woonwinkel Feels Like Home biedt je een fijn overzicht van tv meubels van verschillende webshops. Door te selecteren op kleur, materiaal, merk of prijs, maak je het jezelf wel zo gemakkelijk. We hebben de mooiste tv kasten, dressoirs, wandmeubels en audio meubels. Vergelijk, kies en koop vanuit je eigen luie stoel.