Kamerplanten & Bloempotten

Resultaat 1–21 van de 1375 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop
25.95

Kamerplanten & bloempotten

Met kamerplanten haal je de natuur naar binnen en daarmee kleur, stijl en rust. Die wat saaie hoek in de kamer vraagt om een mooie plant (of twee!). Een kleurrijke exotische variant, een grote kamerplant tot het plafond of meerdere kleine kamerplantjes bij elkaar. Planten brengen balans in je interieur en je hebt soorten waar je echt niet elke dag met een gieter langs hoeft. Als je eenmaal een kamerplant hebt gevonden naar jouw smaak, ga dan ook voor een mooie bloempot. Je hebt bloempotten voor binnen in alle soorten, maten en kleuren. Passend in elk interieur.

Kamerplanten als luchtfilter

Een kamerplant in een mooie bloempot staat niet alleen gezellig, sommige kamerplanten reinigen daarnaast ook nog eens de lucht in huis. Een kamerplant kan namelijk werken als een luchtfilter, zorgen voor een verhoging van de luchtvochtigheid én voor een verhoging van het zuurstofgehalte. Denk hierbij aan varens, de eucalyptus, een treurvijg of zelfs aan de oude vertrouwde orchidee.

Online bloemen en kunstplanten

Op Feels Like Home vind je een mooi overzicht van kamerplanten, kunstplanten en bloempotten van verschillende webshops. Doordat je kunt selecteren op bijvoorbeeld prijs, zie je snel en gemakkelijk waar je het best terecht kunt. Heb je liever een mooie bos bloemen dan een kamerplant? Kijk dan eens bij onze bloemen en vazen. Of als je op zoek bent naar een pot voor in de tuin, kijk dan bij onze plantenbakken en bloempotten voor buiten.