Raamdecoratie

Resultaat 1–21 van de 521 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop
122.00
122.00
122.00

Raamdecoratie

Raamdecoratie heeft natuurlijk een praktisch doel, maar mooie gordijnen of jaloezieën zorgen ook voor een fijne sfeer en gezelligheid. De verschillende soorten raambekleding brengen allen een ander gevoel in huis.

Sfeervolle raambekleding

Gordijnen staan mooi, brengen sfeer maar zorgen er ook voor dat het lege, holle gevoel uit een ruimte verdwijnt. Jaloezieën zijn helemaal hip en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heb je ze in aluminium voor een strakke en industriële uitstraling en in hout voor een robuust, warm gevoel. Jaloezieën geven dat prachtige lijnenpatroon wat je tegenwoordig ook met gestreepte duo rolgordijnen kunt creëren. Een nieuwe trend, die er net even wat mooier en luxer uit ziet dan het normale rolgordijn. Ook een echte sfeermaker zijn plisségordijnen. Hierbij kun je zelf de kleur en de stof bepalen en daarmee de mate van lichtinval. Een prachtige keuze!

Breed assortiment raamdecoratie

Feelslikehome.nl biedt je een ruim overzicht aan raamdecoratie in allerlei soorten, maten en prijzen. Zo vindt je hier luxaflex, gordijnen, rolgordijnen, lamellen, maar ook jaloezieën, plissegordijnen en zonwering. Een ruim assortiment, voor ieder wat wils.