Spotverlichting

Resultaat 1–21 van de 277 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop

Spotverlichting

De juiste verlichting in je interieur is belangrijk. Naast omgevingslicht (de hoofdlamp in je huis) en werklicht (denk aan een bureau of leeslamp) is accentverlichting erg belangrijk om een fijne sfeer neer te zetten. Denk aan het accentueren van bijvoorbeeld schilderijen, een muur of andere objecten in je interieur die je extra aandacht wilt geven. En leuker nog, accentlicht is heel gemakkelijk te creëren met mooie spotverlichting.

Spots en inbouwspots

Je hebt spotverlichting in verschillende soorten en maten. Zo zijn er inbouwspots die je, zoals de naam al zegt, in het plafond of de muur inbouwt. Maar daarnaast heb je ook spots in de vorm van een staande vloerlamp, spots die je op dezelfde manier bevestigd als een hanglamp of spots als speciale schilderijverlichting. Keus genoeg!

Spotverlichting online

Op interieur zoekmachine Feels Like Home vind je een uitgebreid overzicht aan inbouwspots en andere spotverlichting van meerdere verschillende webwinkels bij elkaar. Omdat je kunt selecteren op je eigen voorkeuren in kleur, materiaal of prijs, zie je als snel alle mogelijkheden die bij jou passen en de winkel waar je de verlichting het beste kunt aanschaffen.