Kasten

Resultaat 1–21 van de 2930 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop

Kasten

Een opgeruimd huis is fijn. Je kunt je spullen beter terugvinden, maar het staat ook nog eens wel zo gezellig. Zorg dus voor mooie kasten, maar vergeet niet praktisch te zijn. Het is leuk om boeken en mooie spullen ten toon te stellen in een kast, maar je hebt waarschijnlijk ook genoeg rommels die je liever niet de hele dag wilt zien. Gelukkig zijn er heel veel soorten kasten. Mét en zonder deurtjes.

De perfecte kast

Houdt je van boeken en heb je er dus ook veel? Creëer dan je eigen bibliotheek met een mooie open boekenkast; zet je boeken op kleur, formaat (voor een rustigere aanblik) of gewoon lekker door elkaar. Een buffetkast of vitrinekast is handig in de keuken of eetkamer. Stal je mooiste servies uit, maar verberg bijvoorbeeld pannen, handdoeken of keukenapparatuur. In de slaapkamer ga je voor een robuuste kledingkast, een kledingrek en natuurlijk voor handige nachtkastjes!

Kasten kopen

Als je op zoek bent naar een kast, dan zit je op Feels Like Home goed. Met een breed aanbod aan kasten, overzichtelijk bij elkaar in een uitgebreid overzicht, vind je gegarandeerd de kast die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een dressoir, een schoenenkast, een garderobekast of een hoekkast. Sorteer op kleur, materiaal of prijs en maak het jezelf gemakkelijk online.