We zijn gek op blauwe interieurs! Blauw is niet alleen prachtig, maar heeft ook nog eens een beetje een magische werking op mensen. We ontspannen namelijk veel makkelijker in een blauwe omgeving. Onze bloeddruk daalt en onze hartslag wordt rustig. Heerlijke ontspanning! Naast rustgevend zijn de verschillende soorten blauw makkelijk te combineren en geeft de kleur je interieur een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Benieuwd welke kleur blauw bij jouw stijl past? Wij trakteren je op 7 hemelse voorbeelden!

1. Een heerlijk rustgevende blauwe slaapkamer

Het zal je waarschijnlijk niet verrassen dat blauw uit de bus is gekomen als een van de beste kleuren voor de slaapkamer. Blauw in de slaapkamer kan worden gecombineerd met neutrale kleuren als taupe, beige, wit, groen en grijs voor een prachtig, rustgevend interieur. Benieuwd welke andere kleuren mooi zijn voor de slaapkamer? Wij zochten het voor je uit.

|

2. Tinten donkerblauw combineren in je keuken

Welke kleur past bij donkerblauw? Nog meer donkerblauw! Als je van ton sur ton houdt dan kun je met deze keuken je hart ophalen. De verschillende materialen met donkere blauwtinten vullen elkaar prachtig aan en krijgen een extra luxe uitstraling met de goudkleurige details.

|

3. Een elegante blauwe hal

Wij waarschuwen wel eens voor dit soort dingen, omdat het een ruimte optisch kleiner maakt… Maar als het goed gedaan is, is het wel heel erg mooi! Een donkere kleur blauw op de muur en het plafond en ook nog een donkere vloer! Deze hal is klassiek, elegant en een beetje gedurfd! Vloer inspiratie momentje? Om deze redenen vinden wij donkere vloeren prachtig!

|

4. Een lichtblauw interieur combineren met oud roze

Misschien houd je wel van blauw, maar wil je je interieur wel graag licht houden! Je kunt dan nog steeds de kwast oppakken en de muur blauw verven, maar kies dan liever voor lichtere kleuren blauw, zoals ijsblauw. Dit kun je prachtig combineren lichte tinten wit, grijs, bruin en oud roze!

|

5. Tijdloze blauwe accessoires

Blauwe accessoires zijn altijd goed om in huis te hebben. Ze passen bij bijna elk interieur en raken niet snel uit de mode!

|

6. Op chic met blauw en zwart

Wil je een beetje blauwe magie toevoegen aan je zwart-witte woonkamer? Deze blauwe, velvet bank maakt de ruimte gezellig, maar het interieur behoudt een chique uitstraling! Laat velvet nu ook nog eens heel erg on trend zijn…

|

7. Een lichte, turquoise badkamer

Als er één kleur is die bewijst hoe veelzijdig blauw wel niet is, dan is het turquoise! Deze mix tussen licht blauw en groen doet denken aan water, ontspanning en goed weer en past daarom heerlijk in een badkamer! Je kunt de kleur turquoise prachtig combineren met wit, grijs en aardetinten.

|

Kriebelt het helemaal om blauws in huis te halen? Laat je versieren door onze selectie mooie, blauwe eyecatchers voor een mooi blauw interieur!

Sale