Badkamerverlichting

Resultaat 1–21 van de 46 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop

Badkamerverlichting

Je wilt natuurlijk niet douchen of badderen in het donker, dus badkamerverlichting is belangrijk. Maar het is algemeen bekend dat water en elektriciteit niet zo goed samen gaan. In je badkamer kun je daarom niet gewoon een huiskamerlamp ophangen, je hebt speciale badkamer verlichting nodig.

Basis verlichting en accentverlichting

Een goede basis badkamerverlichting is een must. Hierbij kun je denken aan plafondlampen, rails met spots of ingebouwde spotjes. Met deze badkamerlampen creëer je een egaal en wijdverspreid licht. Maar met het oog op het wellness-gevoel van je badkamer, is accent verlichting ook belangrijk. Neem maar eens een bad of een douche met het basis badkamerlicht aan en een bad met verschillende kaarsen verspreid door de ruimte. Je merkt dan meteen een enorm verschil in sfeer. Een wat veiligere optie voor een betere sfeer is bijvoorbeeld te verkrijgen met (gekleurde) led verlichting.

Ook belangrijk is de spiegelverlichting. De ideale badkamerverlichting voor de spiegel hangt op ooghoogte en komt van een indirecte lichtbron. Dit creëer je het beste met ingebouwde spiegelverlichting, omdat het licht dan rondom de spiegel wordt verspreid.

Plafondverlichting en spiegellampen koop je online

Op online woonwinkel Feels Like Home vind je een uitgebreid overzicht aan badkamerverlichting. Kies in één oogopslag uit meerdere webshops jouw verlichting!