Garderobe

Resultaat 1–21 van de 1559 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop
Sale
Sale

Garderobe

De hal is bij het inrichten van je huis net als het toilet vaak een ondergeschoven kindje. Maar je hal en dus je garderobe is wel vaak de eerste ruimte die je gasten zien als ze binnenkomen. Niet de minste reden om de ruimte op een leuke manier aan te kleden. Als voorproefje op de rest van je interieur en om meteen te laten zien wie je bent. Met een goeie kapstok of garderobekast, ruimte om schoenen, mutsen en sjaals of paraplu’s op te bergen en wellicht een leuk schilderij of mooie foto als eyecatcher, creëer je ook in de gang een fijn gevoel.

Je hal inrichten

De grote van je hal is bepalend voor de garderobe die je kiest. Heb je enkel ruimte voor een wandkapstok of enkele haken aan de muur? Of kun je een staande kapstok, een vintage lockerkast of een ander soort garderobekast met kleerhangers kwijt? Een goeie mand of een lage ladekast geeft je extra opbergruimte. Een ook een schoenenrek is geen overbodige luxe. Denk bij het inrichten ook aan leuke accessoires als een deurmat, sleutelkastje of dressboy.

Garderobe accessoires online

Op vergelijkingssite Feels Like Home vind je een uitgebreid overzicht van meubels en accessoires voor je hal en garderobe. Een totaalplaatje van verschillende webshops en merken. Bekijk zelf of je zoekt op kleur, materiaal, prijs of dat je alles wilt zien. En vind de leukste spullen voor je garderobe!