Meubels

Resultaat 1–21 van de 25250 resultaten wordt getoond

Categorie
Materiaal
Prijs
Webshop

Online meubels kopen

In je eigen huis ben je vrij om je te omringen met jouw favoriete kleuren, weefsels, voorwerpen en herinneringen. Een huis zegt dan ook erg veel over de bewoners die er wonen. Een kleurrijk interieur of juist donkere muren. Veel woonaccessoires, vintage meubelen. Of juist een landelijk bankstel en retro spulletjes. Alles in jouw huis zegt iets over je persoonlijkheid en jouw favorieten en voorkeuren. Ons denken over interieur heeft de afgelopen decennia een overgang gemaakt naar een meer ongedwongen manier van wonen. In plaats van afgeschermde ruimtes die bestemt zijn voor één activiteit, mixen we die activiteiten nu door elkaar en lopen meerdere vertrekken in elkaar over. Grote woonkeukens zijn tegenwoordig meer dan normaal, net als een werkplek in je huis en ook halen we buiten naar binnen of binnen naar buiten, met patio’s, terrassen en glazen serres. Er is veel verandert in interieur opzicht, maar één ding zal altijd blijven: we richten ons huis in met ons hart.

Zoek de juiste verhouding in jouw interieur

We houden allemaal van een mooi interieur, dus van mooie meubels. Het is dan ook belangrijk dat die meubels in jouw inrichting zo goed mogelijk tot hun recht komen. Als je een kleinere woonkamer hebt, is een enorme bank of tafel niet altijd een goed idee (persoonlijke smaak daargelaten natuurlijk). De ruimte lijkt dan al snel kleiner dan hij in werkelijkheid is. Juist door passende meubels te kopen en die op een mooie manier over de ruimte te verdelen, creëer je optische ruimte. In een grote woonkamer staan grote meubelen juist weer erg mooi. Kleinere meubels kunnen nog wel eens in de ruimte verdwijnen, maar een grote eettafel met eetkamerstoelen en een grote hoekbank vullen zo’n overvloed aan ruimte op een prachtige manier op. Kijk dus goed naar jouw ruimte en wees niet bang om te experimenteren!

Online woonwinkelen bij Feels Like Home

Je weet ongeveer bij welke interieurstijl jouw hart ligt, maar je weet niet precies wat er allemaal op de markt is aan soorten meubels. Online woonwinkel Feels Like Home biedt je een heel gemakkelijk overzicht, met meer dan genoeg keuze in verschillende meubels. Vergelijk onze meubelen op productgroep, kleur, materiaal en prijs. Of kies je favoriete merk of webshop. Je vindt hier bedden, banken, tafels, kisten, kasten, stoelen, hockers, poefen of een tv meubel. Online woonshoppen vanuit je eigen luie stoel!