Badkamertegels

Resultaat 1–21 van de 553 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop

Badkamertegels

Allesbepalend voor je badkamer zijn de badkamertegels. Als je je badkamer gaat renoveren of verbouwen is het dan ook zaak om de juiste badkamertegel te vinden. Ga je voor klassiek, design of natuursteen tegels.. En neem je voor wand, vloer en plafond dezelfde tegel, of maak je juist een onderscheid. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes!

Verschillende badkamertegels

Natuurlijke materialen zijn populair in meerdere woonstijlen, zo ook in de badkamer. De natuurstenen tegel (die in vele vormen komt) heeft een rustgevend effect en een chique uitstraling. Daarbij is een groot voordeel dat de tegel onderhoudsarm is en zeer goed tegen nattigheid kan. Naast de natuurstenen tegel, is ook de meer exotische badkamertegel al langere tijd erg gewild. Denk hierbij aan mooi mozaïek, maar ook aan de Marokkaanse- of Portugese tegel. Deze laatste twee komen in vele verschillende patronen, vormen en kleuren.

De badkamertegels van Feels Like Home

Op Feels Like Home vind je onder andere de mooiste badkamertegels van Vtwonen, basiclabel.nl en BadkamerXXL. Maar naast tegels kun je hier ook terecht voor de rest van je badkamer. Zoek en vergelijk inloopdouchesbadkamerverlichtingwastafels of badkameraccessoires.