Wens je altijd dat het weekend een beetje langer zou kunnen duren? Geen zin om weer aan de slag te gaan? Natuurlijk willen we ons tijdens het werken en studeren – naast productief – het liefst ook net zo blij en ontspannen voelen als in onze vrije tijd. Dingen die daarbij helpen zijn mindfulness, leuke dingen plannen en doen, beweging, goede nachtrust… en een prachtige werkomgeving! Heb je weinig ruimte voor het inrichten van jouw paradijselijke werkplaats? Mooi zo! Een klein kantoor kan namelijk juist schitterend, overzichtelijk en functioneel zijn. Maar waar te beginnen, hoe kun je het best zelf een mooi, klein kantoor (aan huis) inrichten? We voorzien je graag van tips, ideeën en inspiratie voor het inrichten van je kantoor, werkkamer of studeerkamer.

1. Maak een moodboard

Als er iets is waar je ons altijd voor wakker mag maken dan is het een goed moodboard! Breng eens wat tijd door op Pinterest en maak een mapje met dingen die je aanspreken. Hier kun je geweldig extra inspiratie en ideeën opdoen om erachter te komen wat jij belangrijk vindt bij het inrichten van het interieur van je kantoor.

|

2. Eerst uitproberen met een 3D ontwerpprogramma

Als je eenmaal weet wat je stijl is, kun je het best eerst virtueel aan de slag met het inrichten van je werkplek. Het blijft immers passen en meten! Zeker als je een beetje creatief moet zijn, zoals bij het inrichten van een smalle kamer of een kantoor met een afwijkende vorm. Op zoek naar de beste interieur ontwerpprogramma’s? Wij hebben de beste 3D apps en online programma’s voor je op een rijtje gezet!

|

3. Kleine bureaus of op maat met planken

Er zijn de mooiste, ondiepe (design) bureaus te koop voor een kleine kamer. Eigenlijk heb je zo niet eens meer een aparte ruimte nodig voor de inrichting van je kantoorruimte; een muur is al genoeg! Beperkt budget? Je kunt je kantoor super goedkoop inrichten met planken die je in de winkel zonder extra kosten op maat kunt laten zagen. Deze kun je vervolgens zelf aan de muur bevestigen met simpele ophangsystemen.

|

4. Een super fijne stoel

Een belangrijk onderdeel van een fijne werkdag is geen rugpijn! Daarom is een goede stoel voor je werkplek altijd de investering waard. Nu horen we je al denken… Zo’n lelijk, ergonomisch ding komt mijn huis niet in. Gelukkig heb je tegenwoordig ook goed zittende bureaustoelen die er geweldig uitzien!

|

5. Een mooi kantoor met neutrale kleuren

Om ervoor te zorgen dat je kleine kantoor licht en ruimtelijk aanvoelt, is het in veel gevallen mooi om te kiezen voor lichte, neutrale kleuren. Op zoek naar de mooiste neutrale kleuren? We hebben alvast wat onderzoek voor je gedaan!

|

6. Accessoires graag!

Om de inrichting van je kantoorruimte gezellig en persoonlijk te maken, plaats je mooie accessoires. Wat dacht je van leuke kunst, of een prachtig vaasje met bloemen, mooie bloempotten met plantjes, een planten terrarium of een fotowand? Let er wel op dat je moet kiezen met een klein kantoor. Met te veel spullen ziet het er anders al snel rommelig en nog kleiner uit.

|

7. Goede verlichting

Voor extra ontspanning en luxe gevoel bij het werken zorg je voor goede verlichting. Zo hoeven je ogen niet zo hard te werken en blijf je makkelijker scherp.

|

We wensen je heel veel werk- en studieplezier op je nieuwe lievelings werkplek! Nog iets nodig om het plaatje compleet te maken? Of je nu op zoek bent naar landelijk, modern, eclectisch of minimalistisch moois voor de inrichting van je werkkamer: wij hebben hieronder natuurlijk weer de meest heerlijke kantoor accessoires en meubels voor je geselecteerd!

Sale
17.00