Hockers & Poefs

Resultaat 1–21 van de 721 resultaten wordt getoond

Categorie
Kleur
Materiaal
Prijs
Webshop

Poef of hocker

Tegenwoordig vinden we in veel interieurs de poef of hocker terug. Een modern meubelstuk die bestaat in vele verschillende vormen. Erg populair zijn de gebreide poef, de gehaakte poef en de leren poef. Maar ook leuk en net even wat anders is de Marokkaanse of rieten poef. Ga voor een hocker of poef die een echte aanvulling is op jouw interieur.

Multifunctioneel meubelstuk

Er zijn veel redenen om een poef of hocker aan te schaffen. Je schuift een van beiden gemakkelijk onder je voeten tijdens het televisiekijken. Een hocker kan perfect worden gebruikt als extra zitplek bij visite (vooral leuk voor de kinderen!). Met een dienblad op een poef of hocker creëer je in een enkel moment een fijne bijzettafel. En helemaal praktisch is de hocker met opbergruimte. Onder het zitvlak van de opberghocker vind je een lege ruimte voor losse spullen zoals speelgoed of oude tijdschriften. Een multifunctioneel meubelstuk dus! En flexibel, want je verschuift zowel poefs als hockers gemakkelijk naar een andere plek.

Poefs en hockers kopen

Online woonwinkel Feels Like Home heeft de mooiste poefs en hockers voor je op een rijtje gezet. Leer, wol, met print of met opbergruimte. Je vind het hier allemaal. Filter op de gewenste kleur of een materiaalsoort en maak het jezelf gemakkelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is een zitzak een leuke oplossing!