fonQ.nl

Je huis inrichten is een persoonlijke aangelegenheid, waarbij je de dingen precies zo neerzet als jij ze mooi vindt. En je weet eigenlijk pas helemaal zeker of er sprake is van interieur magie als je alles samen ziet komen in de ruimte. Toch weet je natuurlijk wel liever van tevoren of die schitterende – maar zware – kast wel mooi staat op de gang. Wil je wel de magie van het intuïtief inrichten van je interieur, maar heb je geen zin in vervelende verrassingen? Ga dan voor het inrichten van je huis of kamer met een ontwerp app. Prinsheerlijk je kamer ontwerpen vanuit je luie stoel! Benieuwd welke app je het best kunt gebruiken voor welke ontwerpklus? Wij hebben de beste gratis interieur apps voor je uitgezocht!

1. Match je kleuren met Flexa

Met de vernieuwde ontwerp app Flexa visualizer kun je je hart ophalen als je nieuwe kleuren wilt kiezen voor je huis. Richt de camera op je muur en experimenteer erop los! Het fijne van deze app is dat je direct goed kunt zien of de kleur die je in gedachte hebt ook echt goed werkt bij de ruimte, kamerinrichting en andere aanwezige kleuren. Zie je ergens een kleur die je mooi vindt? Met behulp van de Flexa app weet je meteen welke kleur het precies is.

|

2. Maak in no-time een plattegrond met Magicplan

Magicplan heeft een super praktische feature: ga met je camera door je huis of kamer en je hebt een plattegrond op maat! Ook de meer ingewikkelde hoekjes en vormpjes in je woning pakt deze app super goed op.

|

3. Je woonkamer inrichten met Home Design 3D

Met de Home Design 3D interieur app kun je gratis je huis inrichten, maar ook de verbouwing ontwerpen! Zo kun je eerst een kamer indelen en een plattegrond maken om deze vervolgens in te richten met behulp van de honderden texturen en meer dan 1500 meubels. Bovendien kun je in 3D uitproberen hoe je nieuwe kamer aanvoelt.

|

4. Je interieur inrichten met echte producten met Neybers

Wil je je kamer ontwerpen, maar wil je ook graag de producten kunnen kopen die je gebruikt in je ontwerpprogramma? Dan is Neybers iets voor jou! Bij Neybers staat niet alleen duidelijk van welke designer de meubels zijn; je interieur ontwerpen zien er ook nog eens prachtig uit! Zelfs als je niets wilt doen aan je huis is deze app heerlijk om mee te spelen.

|

5. Uit de kunst met Curate

Ben je grotendeels klaar met het indelen van je kamer, maar mis je iets? Dan zou een mooi kunstwerk aan de muur wellicht niet misstaan. Met Curate kun je de kunst eerst even uitproberen door het op maat te plaatsen in een foto van je interieur.

|

6. Kies je favoriete verlichting met DMlights Homeplanner

Goede verlichting in je woning is natuurlijk een must! Met de DMlights kun je je huis of kamer zowel met het online programma als de app inrichten in 3D. Het resultaat kun je als HD foto opslaan.

|

Heb je na deze apps nog steeds niet genoeg van het ontwerpen? Wij helpen je natuurlijk graag uit de brand. Neem eens een kijkje bij deze 5 ontwerpprogramma’s voor de badkamer, of onze selectie beste design programma’s voor de tuin!

fonQ.nl

Vier de lente! Ontdek de nieuwe tuincollectie van Sissy-Boy.

Het is lente! Dus je bent vast alweer een beetje bezig je tuin, terras of [...]

Voorjaarsschoonmaak: maak je huis lenteklaar in 5 stappen!

Jaa! Daar zijn de eerste serieuze zonnestraaltjes, bloembollen, bloesems, gezellige terrasjes en langere dagen… De [...]

Badkamerinspiratie: 45 prachtige badkamer ideeën!

Ga je een nieuwe badkamer plaatsen of wil je je huidige badkamer verbouwen en ben [...]

Is opruimen niks voor jou? Probeer de methode van Marie Kondo!

Een rommelig huis kan nog steeds een heel gezellig huis zijn. Maar… hoeveel tijd besteed [...]

Roze woonaccessoires, roze muren… 11x mooi roze in je interieur!

Als je ons een beetje kent, dan weet je: wij houden van roze! Pretty in [...]

Zo kies je de juiste hanglamp voor boven de eettafel: 7 tips!

Yay! Je eethoek is bijna af! Het enige dat nog ontbreekt om je prachtige eettafel [...]

Tuinafscheiding: een schutting of toch niet? 11 voorbeelden!

Wat kunnen we genieten van een mooie tuin! Een eigen stukje groen paradijs om tot [...]

Hoe moet je kalkverf aanbrengen? Lees eerst deze 5 tips & trics!

Zo nu en dan hebben we behoefte aan een nieuwe look en feel in huis. [...]