Wat is groen in je interieur toch geweldig mooi! Je kunt ontzettend veel kanten op met de kleur: modern, klassiek, landelijk, retro… En laat groen ook nog eens een rustgevende werking hebben. Kom maar door met dat ontspannende huis! Als je erover denkt om groen te verwerken in je huis of kamer, verken dan vooral ook eens de tinten olijfgroen. Hiermee geef je jouw interieur een speelse en chique edge. Benieuwd hoe je olijfgroen kunt combineren in je interieur? Wij geven je een paar voorbeelden om van te smullen.

1. Olijfgroene muren combineren met natuurlijke kleuren en wit

Verf de muur zacht olijfgroen (op het grijsgroene af) en combineer je olijfgroene muur met rustige wittinten en lichte, natuurlijke kleuren. Zo creëer je in een handomdraai je eigen olijfgroene interieur oase in de woonkamer of slaapkamer!

|

2. Een beetje pit in je olijfgroene keuken

Wil je groen verwerken in je keuken? Wees dan niet bang om voor een opvallende olijfgroene muurverf te gaan (of misschien zelfs voor olijfgroene keukenkastjes!). Combineer je statement muur met wat je maar wilt. Hoe meer kleuren je in de mix gooit, hoe drukker je keuken wordt. Als je het rustig wilt houden dan is veel wit en mooi, licht bewerkt hout prachtig.

|

3. Creëer een Bohemian look met een olijfgroene muur

Net als de olijf zelf, komt het olijfgroene interieur in vele tinten! Als je je afvraagt welke kleur bij groen past dan is deze foto een goed voorbeeld van de vele mogelijkheden. Dit interieur heeft een retro, bohemian feel gekregen door de combinatie van de zwart-wit foto’s, het schilderij, de palm en de rood-wit-gele kimono.

|

4. Olijfgroene muren met mooie planten

Een mooi ton sur ton interieur is niet lelijk! Creëer een rijke ruimte met verschillende kleuren groen door een olijfgroene muur te combineren met het groen van olijfbomen of andere planten.

|

5. Olijfgroene meubels

Een leuke trend: meubels gemaakt van de meest overvloedige, zachte stoffen in weelderige, diepe kleuren… Zoals deze zeer aaibare, olijfgroene bank!

|

6. Een olijfgroene trap

Je hoeft natuurlijk niet per se je muren te verven om kleur te introduceren in je huis. Wat dacht je van een mooie, olijfgroene trap?

|

7. Een olijfboom in een wit interieur

Geen zin in groen op de muur? Je kunt olijfgroen ook je in interieur introduceren met een olijfboom! Natuurlijk in een prachtige, grote pot.

|

Op zoek naar nog meer moois voor je met groen versierde interieur? Je kunt natuurlijk op ons rekenen voor de mooiste selectie woonaccessoires en meubels!

Vier de lente! Ontdek de nieuwe tuincollectie van Sissy-Boy.

Het is lente! Dus je bent vast alweer een beetje bezig je tuin, terras of [...]

Voorjaarsschoonmaak: maak je huis lenteklaar in 5 stappen!

Jaa! Daar zijn de eerste serieuze zonnestraaltjes, bloembollen, bloesems, gezellige terrasjes en langere dagen… De [...]

Badkamerinspiratie: 45 prachtige badkamer ideeën!

Ga je een nieuwe badkamer plaatsen of wil je je huidige badkamer verbouwen en ben [...]

Is opruimen niks voor jou? Probeer de methode van Marie Kondo!

Een rommelig huis kan nog steeds een heel gezellig huis zijn. Maar… hoeveel tijd besteed [...]

Roze woonaccessoires, roze muren… 11x mooi roze in je interieur!

Als je ons een beetje kent, dan weet je: wij houden van roze! Pretty in [...]

Zo kies je de juiste hanglamp voor boven de eettafel: 7 tips!

Yay! Je eethoek is bijna af! Het enige dat nog ontbreekt om je prachtige eettafel [...]

Tuinafscheiding: een schutting of toch niet? 11 voorbeelden!

Wat kunnen we genieten van een mooie tuin! Een eigen stukje groen paradijs om tot [...]

Hoe moet je kalkverf aanbrengen? Lees eerst deze 5 tips & trics!

Zo nu en dan hebben we behoefte aan een nieuwe look en feel in huis. [...]