Tijdens een zoektocht naar nieuwe kussenslopen stuitten we op deze leukerds van het Nederlandse merk IMAKIN. Het bijzondere van deze kussens is dat het DIY-pakketten zijn! IMAKIN is opgericht vanuit het idee dat iedereen zijn Pinterest altijd vol heeft staan met leuke Do It Yourself ideetjes, maar daarmee eigenlijk nooit daadwerkelijk aan de slag gaat. Heel jammer dacht de oprichtster van IMAKIN, want zelf iets maken is juist zo leuk! Daarom kwam ze met de oplossing: alles-in-één DIY-pakketten, waaronder ook deze leuke kussenslopen. Al het materiaal dat je nodig hebt én een duidelijke stap-voor-stap instructie zitten in een handig pakket waarmee je meteen aan de slag kan. De meeste projecten zijn in zo’n 1 a 2 uur klaar. Leuk voor op de bank of in de kinderkamer, maar ook heel leuk om te geven!

Met de instructies in het pakket maak je zelf stempels van de twee rubberen blokken. Hiermee stempel je een mooi patroon op het (kant-en-klare) kussenhoesje.

De inhoud van dit DIY-pakket:
– Kussenhoes wit (40×40 cm, 100% katoen)
– Textielverf in roze, blauw, groen, zwart of rood
– 2 rubberen blokken
– Mesje
– Penseel
– Stap-voor-stap instructies (incl. stempelmalletjes)
– Zelf toevoegen: binnenkussen (40×40 cm)

Naast deze kussenslopen, vind je bij IMAKIN nog veel meer DIY-pakketen. Wat dacht je van een spiegel, kandelaar, snijplank of plantenhanger! Je vindt ze hieronder. 🙂