De badkamer: een plek waar we uiteindelijk toch best veel tijd doorbrengen. En is het niet fijn om te kunnen genieten van een mooie omgeving, als je ’s ochtends slaperig onder de douche stapt? Of ’s avonds je tanden staat te poetsen? Of als je lekker ligt te chillen in bad?

Het ontwerpen van de ideale badkamer is voor velen van ons niet bepaald simpel, maar wordt tegenwoordig door badkamerplanners en online 3D ontwerp software wel steeds makkelijker gemaakt! Stapje voor stapje wordt je aan de hand genomen, met een prachtig eindresultaat. Vanzelfsprekend zullen de aanbieders van de ontwerpprogramma’s wel proberen jou zover te krijgen om bij of via hen vervolgens alles te kopen wat je net zo mooi hebt ontworpen, maar uiteindelijk is natuurlijk de keus aan jou.

1. Je droom badkamer ontwerpen met Villeroy & Boch

Villeroy & Boch heeft een gratis super mooie 3D badkamerplanner op de website staan. Je kunt hierin ontwerpen op de badkamer plattegrond en uiteindelijk krijg je het resultaat in PDF gemaild. In de winkel kun je je vervolgens aan de hand van het ontwerp verder laten adviseren over de materialen.

|

2. Betaalbaar en stijlvol je badkamer ontwerpen met Ikea

Ben je van plan je badkamer te kopen bij de IKEA? Dan is het een goed idee om ook de gratis homeplanner van Ikea te gebruiken. Alle producten die bij de Ikea te koop zijn kun je direct op schaal in de 3D badkamerplanner intekenen. En als je klaar bent met je ontwerp heb je meteen een hele lijst met producten die je bij de winkel kunt ophalen of laten bezorgen. Handig en gemakkelijk!

|

3. Teken verschillende versies van je badkamer tegelijk met Floorplanner

Met Floorplanner gaat je ontwerp helemaal leven. Je kunt in het tekenprogramma je badkamer tot in detail ontwerpen en vervolgens in 3D vanuit elke hoek bekijken! Om gebruik te maken van floorplanner moet je wel even een account aanmaken, maar je kunt met het gratis account al goed uit de voeten.

|

4. Maak een 3D ontwerp van je ideale badkamer met Sanidrõme

Ook op de website van Sanidrõme kun je je hart ophalen. Je kunt online gratis je gewenste badkamer ontwerpen, bekijken, opslaan en printen. Ook is er de mogelijkheid om je ontwerp te mailen of langs te komen in de showroom voor advies. Sanidrõme heeft een uitgebreide Pinterest pagina met ontwerp ideeën en inspiratie voor de badkamer.

|

5. Ontwerp je perfecte badkamer gratis online met de online 3D software van Baderie

Een andere mooie ontwerp mogelijkheid waar je gelijk bezig bent met het ontwerpen van je badkamer vind je bij Baderie. Zodra je begint met tekenen kun je al voorwerpen en texturen bepalen en alles in 3D bekijken! Ook Baderie biedt uitgebreid de mogelijkheid om contact op te nemen voor vrijblijvend advies en heeft een actieve Pinterest pagina met inspiratie.

|

Tegenwoordig is het eerder regel dan uitzondering dat je bij een aanbieder van badkamers gebruik kunt maken van ontwerp software. Dus als je al weet waar je gaat shoppen voor je badkamer, dan is het altijd slim om meteen even te vragen of ze ook een ontwerp tool hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *