OVER ONS

Interieur vergelijkingssite Feels Like Home is hét nieuwe online woonwarenhuis van Nederland. Naast fijne wooninspiratie vind je hier meer dan 100.000 van de mooiste interieurproducten onder één gezamenlijk dak. Geen lange zoektochten door verschillende webwinkels, op zoek naar dat ene prachtige item. Maar een gemakkelijk en uitgebreid overzicht waarin de mooiste woonwebshops bij elkaar komen. Maak gebruik van de filters – op merk, webwinkel, kleur, materiaal of prijs – om precies te vinden wat jij zoekt of om geïnspireerd te raken door producten en stijlen die je normaal gesproken niet zo snel tegen zou komen. Gemakkelijk zoeken, prijsvergelijken én kopen.

Speciaal geselecteerd

Om je zoekervaring op Feels Like Home zo goed mogelijk te maken, hebben wij alleen de webshops met de mooiste interieurproducten voor je geselecteerd. Mooie merken, mooie materialen en producten met een mooi verhaal. Voor nu zijn er 10 woonwinkels bij ons aangesloten, maar we zijn continue op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Liefde voor interieur

Feels Like Home is ontstaan uit een grote liefde voor interieur gecombineerd met een ambitie om online woonwinkelen zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Want hoe heerlijk het ook is om rond te dwalen in de grote woonwarenhuizen of juist in kleine interieur winkeltjes, soms is het net even wat fijner en rustiger om inspiratie op te doen op het internet en je gevonden spullen ook meteen voor de allerbeste prijs aan te schaffen.

Dus hou je van winkelen, van de mooiste interieurproducten en van goeie kwaliteit? Op Feels Like Home koop je bij de mooiste webshops op één plek.
Let op! Feels Like Home verkoopt zelf geen woonproducten en we beschikken dan ook niet over een showroom.

Begin hier met shoppen. Veel winkelplezier!

Mijke Wildenborg

Mijke Wildenborg